icon kl

Inleiders

Peter ter Horst

Geplaatst op 30 november -0001 door Rudolf Cremer Eindhoven
Inleiders

Peter is Managing Partner van Hague Corporate Affairs. Hij heeft ruime ervaring in het adviseren van bedrijven en organisaties over hun communicatie en public affairs. Hij staat als communicatiespecialist bestuurders, bedrijven en organisaties bij in crisissituaties en geeft media- en crisistrainingen.

Journalist

In het verleden werkte hij onder meer bij zijn eigen bedrijf, Bureau Ter Horst. Peter werkte decennialang als journalist bij o.a. NRC Handelsblad en RTL Nieuws, onder meer als correspondent in Zuid-Afrika en Oost-Europa, en was hoofdredacteur van de Haagsche Courant en het weekblad Intermediair.

De kunst van het framen

Framing is een techniek om de boodschap van het project zo overtuigend mogelijk over het voetlicht te krijgen en minder kwetsbaar te maken voor kritiek. Het is een techniek die ook door stakeholders in de strijd kan worden geworpen. In dat geval kan het nodig zijn de boodschap van deze stakeholder te reframen. Onder leiding van Peter oefen je met het formuleren van overtuigende en eenvoudige boodschappen. Je leert het spel van framing en reframing beter spelen.

LinkedIn
Sensitief communiceren